Thursday, 30 May 2013

Idea kreatif berposing

me amik kat FB



ok...this is me hehhehe



9 comments:

Ann Ishak said...

yehhhhhhhh sangat berguna manual tu untuk tourist

Eliss Mie said...

lelaki yang kat depan tu pun buat aksi yang sama jugak dengan suzi. hehehehe

transformed housewife said...

selalu jugak tgk kwn2 buat posing2 mcm tu.

mama_umar_maryam said...

lol..yg kelakanye mamat blkg tu pon same!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah wah dah berangan amik gambar kat sydney ye.. hihi...

writer anonymous said...

just nak ckp yang saya telah share ini di blog saya... n saya ada letak kredit for akak :D

Chekgu Azrine said...

Bestnya org tuh..

εïзmummyHazaεïз said...

hehhee wahhh aksi orang belakang tu :)

Aku Ibu Muda said...

sy pon dah apply masa snap pic helang di langkawi...ekekee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails