Tuesday, 28 May 2013

While counting down | mesti rembat PHOTOBOOK

sementara menunggu hari utk fly ke sydney...sempat lah merembat voucher photobook....kira murah gak ni wpun soft cover...sbb nanti nak buat photobook utk pics cuti2 sydney Insya Allah

 ni LINKnya in case uolls nak beli photobook yg murah ni


so far me dh ada lebih sedozen photobook in my collection tp various sizes sbb ada yg beli, ada yg menang hadiah etc etc :) sbb kalau simpan pics dlm bentuk soft copy dlm lappy or external disk, susah nak view esp bila dh ribu2 pics and risk ilang/rosak gitu

4 comments:

wawa syaida said...

dah siap submit ke pixajoy untuk my 1st photobook...sedang menunggu...xsabar nak tengok hasilnya...harap2 menjadi :)

AyuArjuna BiGoshh said...

mesti gambar kt sana chantek2

Tuan Juhaida said...

betul tu..sy pun suka buat photobook.sayang if simpan pic dlm btk soft cofy tetiba rosak,hilang terdelete dll.baik buat photobook...cantik...suka tgk pic

Norliza Nordin said...

boleh abadikan kenangan dalam album..syokkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails