Tuesday, 21 May 2013

Shine bright like diamonds

true frens like diamonds that shine bright in our life..

MZ sgt bertuah kerana mempunyai BFFs yg berkongsi minat yg sama..byk persamaan antara kami ber4...tapi jrg2 dpt keluar ber4 sbb masing2 ada komitment kerjaya and family life...

jumaat lps, kami sempat berdating kat KLCC...kebetulan jatuh pd hari bday ezna...and MZ sendiri, ayu & mira dh overdue dh pun bdaynya...ie our bdays in March and April, ezna in May

so ayu telah membelanja everyone mkn2 kat Ben's--mahal, exclusive, mknn pun not bad :)

pic ber4 ada dlm DSLR ayu..
ni pic mknn ajer

fish & chip -- ni mknn me...mira pun order menu yg sama

nasi kerabu --ni ayu yg order

spaghetti--ni ezna punya

vanilla milkshake--me punya--lately sgt suka minum vanilla milkshake--biasanya beli kat cafe kecik kat sebelah library UIA

 ni dessrt kami...pavlova

thanks mira sbb bagi hadiah tote bag brand Nose--me dh selamat bwk gi keje time ngajar kat UKM
thanks ezna bagi pinjam winter jacket kaler pink utk me bwk pegi sydney
thanks ayu sbb belanja mkn ni..total bil RM164 tu!! dan juga thanks for the head band
thanks for all the sweet memories...

my BFFs really add colours to my life..thanks for being part of my meaningful life...u are all indeed DIAMONDS that shine bright :) :) precious, loveable, lovely....

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

ahem ahem...thanks ya..sebab luangkan masa ngan I..ececece...tq untuk brooch yang comey, beg vietnama yang cantek dan kata2 dari kad iteww...mak terharu u :)

Ezna said...

So sweet......thanks for being my friend Suzz....in fact my good friend :hugs:

juelee said...

sernok bila dapat berkumpul BFF sekali sekala gini kan.. btw kak, selamat holiday!

Wan Amira said...

waaa terharu rasanya.. :) semoga persahabatan kite kekal sampai bile2.. tahniah jugak dapat voucher hotel karangkraf tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails