Wednesday, 8 May 2013

Re : Strawberries

Ariff : Mama, esok adik nak bawak strawberry pegi sekolah
Me : Naper plak?
Ariff : Tadi Huda bawak strawberries mkn dgn kawan2..adik makan jugak, teacher pun makan
Me : tapi strawberries mahal kat Malaysia..kalau kat UK murahlah..adik ingat lagi tak kita kan pernah petik strawberries kat kebun strawberry masa kita dok UK..
Ariff : *blur mode [Ariff tak ingat pun psl life kat UK sbb dia masih kecik time tu]
Zharfan : ingat ingat!! * excited mode
Me : tak per, nanti Mama beli strawberries kat Giant yer..


so me pun beli strawberries kat Giant..and Ariff mkn dlm keta..then sbb byk jugak satu bekas tu, yg tak abis tu dia bwk pegi tadika UIA (IIUM educare)

Me : adik bagi kat kawan2 tak strawberries?
Ariff : tak...adik makan dengan teachers jer..
Zharfan : Ma, tadi teacher adik tanya, kita beli strawberries sbb pegi Cameron ker..
Me : senyum mode :) mana kita pegi cameron..dh lama kita tak pegi Cameron pun

pic versi recycyle--weolls pegi kutip strawberries time summer masa dok UK..time ni Ariff tgh kena chicken pox..penuh muka dia...
 

 

4 comments:

noris said...

dah makin slim la adik. x sangka dah tadika yr dia. how time flies. dulu masa start follow blog ni, gigi pon brp puntung je ade hihi

Nafisa81 said...

dah makin petah bercakap

Ijah EmoTemo said...

comel je nk mkn strawberry! heheh

Zura@Iwan said...

lamanya tk mkn strawberry..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails