Thursday, 9 May 2013

Rambang mata | banyak dan murah

me baru sedar kewujudan kedai DIY ni kat aeon au2..

siyes sgt besar kedai ni....and mcm2 brg ada dijual kat sini...dan harga yg agak murah!!

ni Mr DIY kat aeon au2

last week me pegi sini sbb nak beli travel charger...dh dpt pun :) :)--dh dekat dh me nak pegi cuti2 sydney..anyway, semlm my blogger fren amy mama tisya pegi cuti2 korea...siyes syok tu!!!

kat aeon au2, juga ada kedai jepun semua brg harga RM5..nama kedai tu Daiso...under aeon gak sbb aeon kat company jepun..



7 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

dekat shah alam ade di space u8 mr DIY ni.. Daiso kat Setia City Mall tu.. Happy holiday mz ya..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

lor...mmg dah lama DIY tu. saya sanggup tempuh dr jln duta ni ke sana utk beli segala perkakas ofis, rumah or goodies. mmg byk DIY kat KL ni tapi kat au2 tu parking amat selesa :)

Zura@Iwan said...

DIY ni mmg mcm2 ada...

deco2 umah cantik gak..

SheedaAzman said...

sheeda fev gile kdai DIY ni..slalu klau nkbuat bday party suke g bli kt situ..sume murah2..

AyuArjuna BiGoshh said...

me mmg peminat DIY heheheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kat opis kita ada satu, kalo masuk kedai ni sure berejam2....dah la murah plak tu

Syuhada Salleh said...

xpenah nmpak lg kedai D.I.Y tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails