Wednesday, 29 May 2013

Terasa bagaikan di tanah seberang

kesinambungan entry cuti2 @hotel de art...lps check in, memang dpt voucher welcome drink ie kena pegi minum2 kat restoran nama Jendela Bali...deco2nya siyes mcm kat Bali gitu...staff semua dari sana lah..

ni welcome drink..boleh pilih ada 3 jenis minuman..me pilih lime barley, hubby & kids pilih soya


tempat duduk restoran ni agak unik...sofa bentuk bulat ala2 telur gitu

suasana dlm restoran..lampu memang malap so sgt lomantika de amore gitu :p

tgh tunggu mknn, kami order steak...alang2 dpt welcome drink free kan hehehe

tak clear la plak...ni our steak...siyes sgy besar/byk portion ni....rasa pun not bad and harga affordable

mr hubby kata sesuai kalau kami dtg lagi sini utk dating or celebrate apa2 yg special sbb mood romantik

pic gelap sbb time ni pukul 10 mlm dh ni...ala2 supper gitu

2 comments:

Goh LinLin said...

Hah,Too many foreigners in d hotel line nowadays

izan mama mia said...

wah menarik deconya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails