Thursday, 23 May 2013

terasa dihargai | sweet surprises

jadi lecturer ni...job scope utama ialah lecturing ie mengajar, so memang lebih kurang ajer dgn kerjaya guru...bezanya lecturer kena buat research, kalau tak buat research, tak present paper kat seminar, tak tulis/publish artikel dlm jurnal or tulis buku, kira tak perform lah.....

16 may yg lps..sempena meraikan hari guru--kat UIA ada sambutan lecturers' day by students kat my faculty...so me dpt sweet surprises!!

ada dua org my ex-student (ie previous semesters students) buat cupcake delivery antar kat opis me!!!
me sgt suka cuppies comel ni!!

thanks my students!!! yg nama kamal pasha tu--pangkat Dato'...sgt humble orgnya...
sorang lg tu nama matin fawwaz..hensem my student ni..and among scorers gak utk subject yg me ajar

my prayers are always with all of my current students and my ex-students...memang rasa sgt happy bila tahu my ex-students semuanya berjaya dlm career ie those yg dh grad tu...me start ngajar kat UIA ni may 2004 (tp me amik study leave 2007-2011)...

syukur alhamdulillah

1 comment:

Masz Health Boutique said...

wah...memang sweet..jarang sangat lecturer diingati pada hari guru kan...

Anyway, selamat hari guru Dr Suzie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails