Tuesday, 14 May 2013

Saya dan dia...berbeza

our spouse complement us kan...may be ada persamaan tapi may be byk perbezaan /contrast...sbb dua manusia yg berbeza gitu...

dari segi perangai...mr hubby kategori pendiam, me kategori peramah

dari segi citarasa mknn pun sgt lah berbeza...sbb different family background, different university background etc

mr hubby suka mkn nasi campur..ie nasi dgn lauk..dia kureng kalau mee or bihun
me plak suka apa2 jua yg selain nasi cthnya bihun or mee...

so me sgtlah suka mkn yee mee...and mr hubby tak pernah mkn benda ni sbb dia tak suka....

ni yee mee yg selalu me mkn kat foodcourt aeon au2..yummy!!


so time nak msk2 pun kdg2 kena msk few menu  ie my taste and his taste, and kalau mls, me msk ikut citarasa mr hubby ajer...

begitulah ceritanya

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun selera ngan hubby sangat berbeza

mama_umar_maryam said...

same jugak! hehehe

AkuBiomed said...

Kalau mempunyai minat yang sama bosan juga. Biarlah berlainan baru ada viarasi didalam rumahtangga.

Affieza said...

Sama jgk xsuka sgt nasi...lg prefer bihun or kue tiow..hihi

Nana said...

Hehehe sy ngan amrul cam sama je sebab dia jenis xkissh sal makan apa pon telan hihi
Suke sgt ye mee kat jj wangsa maju

Ezna said...

me suka yee mee. dah jangkit dengan dania juga. hubby mula2 tak suka tapi lama lama suka juga. Me juga suka dim sum. Habis hubby and Dania suka dim sum jugak. Nampaknya kena share dim sum. Kalau masa derang tak suka leh makan sebanyak mungkin....keh keh....me makan dim sum dari mohd chan abdullah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails