Saturday, 18 May 2013

I simply love her writing style

MZ terjumpa blog besh!!

BLOG BESH

mcm mana me tiba2 jer discovered blog ni?

ha, blog owner ada singgah kat entry me time me tulis psl me memerlukan info psl cuti2 sydney

so me pun terjah her entries...and siyes sgt besh baca her entries ..memang gaya seorg blogger professional!! i suka her writing style...with all the details...sgt2 useful and informative gitu



so me dh letak dlm my bloglist pun!!
thanks sis nadia farahida!!!

5 comments:

Syuhada Salleh said...

Syu slalu jgk bca blog kt nadia..entri dia sempoi2..

Wan Amira said...

Dia lah sponsor I untuk bilik emir.. :)

Schajar McFlurry said...

Oke. nak terjah jugak la ;)

Nad MamaZN said...

Yesss..
Lupa pulak nadia ni baru je p sydney
Contest dia la yg mira menang make over bilik emir tu..
Best! Saya pun suka cara dia menulis kt blog :)

nadia farahida said...

kak suzieeeee (-___-')
speechlesss nadiaaaaaaaaa. amagaddddd ;) thank you sooo much sebab sudi baca blog nadia dan siap buat entryy. thank youuu sangattt. nadia rasa nadia merapu je lebih. hewhew.

oh pasal 14 darjah celsius, takde la sejuk gigil gile tu tak kak. dia macam under control lagi la sebab dorang matahari terik tapi angin sejuk. untuk anak2 kak suzie, better pakai jaket la. nadia pon pakai jugak hari first. second day siang tak pakai dah. malam je la tak tahan sangat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails