Sunday, 19 May 2013

It's deja vu | indeed

bila sebut deja vu--teringat movie madagascar ie bila alex the lion 1st time sampai kat africa tu..dia kata dia rasa mcm deja vu ;)..i watched this movie so many times sbb anak2 me suka psg dvd dlm keta :p :p sampai me ingat dialog2 dlm movie tu hehehhe

anyway...adik me now kat Texas, US, attending 3 months course there...
his dreams come true..ni his FB status semalam...



and I pray that my dreams utk jejak kaki lagi kat Notts will come true...one sweet day ...amiin..

note : dh 2 thn lebih me tinggalkan bumi Notts...zharfan pun kdg2 sebut gak...nak pegi UK..and he will start citer mcm2 benda yg dia ingat and dia suka about living there...emmmm

6 comments:

CeqGu said...

hurmm cikgu pi sana seminggu lebih jer pun duk termimpi2 lagi udara dan suasana kat sana huhu

nurin khairi said...

Salam kenal from silent reader..inspired by your contest wins. Jemput singgah blog

Nad MamaZN said...

In shaa Allah...
:)

Eyriqazz said...

Rindu bumi lancaster..bila la agaknya dapat pergi sana lagi..huhuhuhu...

transformed housewife said...

kami pun teringin nak menjejakkan kaki semula ke Hamilton,NZ. Anak2 pun selalu dok sebut esp. Hafizah yg mmg lahir kat sana.

Oyis said...

saya yg baru balik pon termimpi2 nak pegi sana semula kak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails