Monday, 20 May 2013

Some lil winnings

entry ni sekadar rekod peribadi MZ dlm hobi bercomping

setiap rezeki MZ syukuri Alhamdulillah

ni some latest lil winnings..semua hadiah lom dpt pun..cuma sbb result dh kuar so MZ tepek kat blog lah..

(1) nama adik me menang conso prize--dpt RM200 voucher clarks--yayy boleh beli kasut baru nanti..teringat zmn2 dok UK..me byk beli kasut/sandl brand ni..kat Msia tak berapa mampu la plak


(2) menang conso prize utk contest Dettol Msia..tajuk contest my mom my hero, ni contest FB yg tak memerlukan POP..rasanya kena buat esei pendek..me dh ingat2 lupa sbb tulis on the spot ajer...ramai chinese winners..GP pun chinese..conso..hanya 3 org malay winners..conso prize value ok gak ie hamper dettol worth RM500


(3) nama adik me menang utk contest dlm magz Wanita...so dpt handabg brand Giosardi..nak kena gi collect kat office utusan karya kat bangi...besh gak dpt handbag free ni ;)..contest ni kena buat slogan pendek..sempena hari ibu


(4) nama adik me (again!!) terpilih as one of weekly winners utk contest sms slurpee...ada 18 winners weekly utk hadiah kamera instax dan 2 hadiah utama weekly..syukur sgt2 sbb purely lucky draw based ni..dh lama teringin nak memilik kamera instax tu..kalau ler dpt menang samsung note tu memang syok lah ;)


5 comments:

Wan Amira said...

Tahniah suzi.. paling I suke voucher clarks ;)

Goh LinLin said...

:) congrats !

nadia farahida said...

tahniahhh kak suzieee
sokmooo tau ada onggg :)

Nad MamaZN said...

Rezki...
Tahniah sis!

Syuhada Salleh said...

thniah MZ ! byknye menang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails