Monday, 13 May 2013

Some latest winnings

~entry ni hanyalah sbg rekod MZ dlm hobi bercomping..~

syukur alhamdulillah atas rezeki dariNya

some news about some winnings...ni among lil winnings

(1) mister potato..some cash...nama me & hubby




(2) menang Neo Geo Kids (kotak2 comel) from magz aeon pearl (issue jan-feb 2013)...both nama me & hubby dua2 sangkut..so dpt dua set worth RM138 each..kena tunggu surat dari aeon, lps tu kena gi collect kat aeon wangsa maju



(3)sekali sekala menang siggy contest P&G Econsave--of course conso only...kira balik modal lah sbb POP RM30..dpt lah seketul hair dryer--lps ni dh bersara dari siggy contest sbb memang tak boleh nak bersaing dgn kwn2 comper yg sgt expert siggy



(4) rezeki yg sgt bermakna di saat me sgt2 memerlukan...me menang GP contest safi @guardian..contest ni slogan based -kena buat slogan bahasa melayu dlm bentuk pantun...

ni borang contest


ni result contest kat FB safi --me dpt call ari jumaat lps (10/5)


prize giving end of this month, just before me fly pegi sydney..

setinggi2 syukur ke hadratNya

6 comments:

Gieyana said...

Alhamdulillah..rezeki tue..congrats..:)

mamaRIFQY said...

memang hadiah cash yang paling syokkan ?? leh buat top up pegi holiday kak ! syukurrr..tumpang hepi 4 u dear

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb

Wan Amira said...

Alhamdulillah Suzi.. memanh boleh bawak shopping dekat Sydney nanti.. tahniah

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, bestnya dapat banyak cash, happy untuk kengkawan

Nad MamaZN said...

Congrats sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails