Thursday, 30 May 2013

9 bulan yang dirindui

bila baca entries kawan2 blogger yg tgh preggy (nana, ila saleh, naa mama iqy etc), terasa mcm teringin nak preggy..

tapi Tuhan dh tetapkan di loh mahfuz berapa zuriat kita kan
me syukur sbb dh ada dua org boboys...rasanya dh tak de peluang utk tambah baby sbb terasa dh lewat at this age kalau nak preggy lagi..sbb dulu masa 1st preggy, me 'lekat' within a month lps kawin, and beria planning so gap 4 thn my 1st and 2nd boy, then beria pakai implanon..i have always thought i'm so fertile...rupa2nya tidak...dh lama pun remove implanon tu...well...fertility decreases with the age i supposed..

kelakar plak...bila teringat those preggy moments...i tend to remember all those sweet parts of it...yg part tak besh tak berapa nak ingat plak :p

ari ni me super bz..ada dua meeting (and nak gi collect cek gak yg me menang dari contest safi tu)...esok pg jaga exam...mlm dh nak fly...mlm ni nak kena setelkan semua packing2 bag tu..travellling with 2 kids memang byk gak lah brg wpun hanya utk 5d3n ;)

happy thursday uolls!

7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah suzz.. rezeki tak kemana.. mana tau dapat anak sydney hihi.. nanti amik gbr banyak2 tau.. bilalah nak merasa menang cuti2 best mcm suzz :)

Mek Onie said...

onie tak merasai lagiiii,heeee.... btw,tahniah akak menang contest safi itu :D

MRS. K said...

dun give up ok. kakak opismate ni dah umur 41. pegnen 5 bulan dah. padahal pakai IUD. die amik herbalife. tak sangka subur. huuhuh.

Affieza said...

Have a nice trip sis!!!

Chekgu Azrine said...

Wahh..dah nak ke sydney dah ek..bestnya MZ!!

mama_umar_maryam said...

me too mz :)

Oyis said...

mmg fitrah org pompuan mcm2 mana pon sakitnya masa menagndung dan melahirkan, mesti merindui saat itu x lama slps itu. saya yg anak nak masuk 3 bulan bila melawat newborn tiba2 rasa rindu and bestnya mengandung, beranak n dpt baby baru. mmg nak kena ketuk kepala dgn suami sbb masa awal2 bersalin nangis2 ckp sakit (c-sec n BFing) dan stress hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails