Monday, 20 May 2013

To know is to love | Sydney Intercontinental Hotel

Insya Allah kalau tiada aral, kami akan stay kat sini selama 3 mlm..1-4 june 2013


me usha2 website hotel ni dgn penuh keterujaan (dan kesyukuran yg pastinya) sbb kalau pegi guna duit sendiri rasanya tak mampu kot...hotel ni  4 setengah bintang...



ni bilik yg weolls akan stay ..rate me check AUD 264 pernite (lebih kurang RM 834.00)..



 ada swimming pool gak ni...agak2 sesuai ker kami mandi-manda time holiday obersi :p tp rasa mcm tak sempat nak mandi sbb full jer selama 3 hari kami kat sana nanti..hari terakhir memang utk bertolak balik ajer sbb flight pukul 10 pagi...



The indoor heated swimming pool, located on level 31, offers sweeping views of Sydney Harbour and with a number of lounge chairs it’s the perfect place to relax.

note : setinggi2 syukur ke hadratMu Ya Allah kerana dgn rahmat dan kurniaanMu kami dpt merasai pengalaman2 yg mengujakan hasil dari rezeki dlm bidang contest..

6 comments:

Wan Amira said...

i pun teruja tengok.. ade wireless free tak dekat hotel tu.. boleh tengok live update

Syuhada Salleh said...

besnye MZ..slmt bcuti nnti..

nadia farahida said...

wahhhh bestnyaaaa kak suzieee! :))

Ezna said...

Nice hotel ;)

Hanim said...

Wah, best banget ni

mama_umar_maryam said...

okeh nk nangis..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails