Monday, 9 September 2013

3d2n @Sunway Lost World of Tambun | our room yg super besh!

kami cuti2 tambun sempena besday mr hubby..kebetulan ada voucher yg belum sempat digunakan dan akan due end sept...so kiranya foc lah stay kat hotel lost world ni (me menang contest masa awal tahun--under mongoose publishing ie magazine)

voucher tu utk 2 nites premier room...tapi bila kami nak check in, receptionist kata dpt free upgrade--so dapat studio suite/super suite yg mana published ratenya RM1200, tapi kalau guna credit card citibank dpt discount 65%, so actual rate around RM420 per nite, still rasa mcm mahal kalau guna duit sendiri hehehhe...LINK

kami bertolak dari KL dh pukul 6 lebih ie lps mr hubby balik keje...berhenti mkn kat r&r tapah..so ding dong ding dong kami sampai kat hotel dh dekat 10 pm..normal journey 2jam lebih jer sbb around 200 km from KL

bila dh dpt room access card...masuk jer bilik...waaaa terujanya!! sbb bilik super besh!!!

jom layan pics!!

suite kami ni mcm condo settingnya...ada bilik tido yg sgt luas...tu view bilik..me snap dari living hall...ada sliding door between bilik dan ruang tamu..my boys sibuk main bukak tutup sliding door tu


ni dining hall and kitchen

dining hall..ada slim tv size 42 or 46 inci ..kami memang lepak2 dgn happynya kat sofa set ni..ada carpet yg lembut,,ada bunga2 hiasan

dapur/panry ada fridge, microwave, and dpt complimentary 4 botol mineral water

katil king size...dlm bilik tido pun ada slim tv yg sama size..brand samsung...so kami dpt 2 tv gitu...hehhe tak berebut nak tgk channel apa ;)

papa sibuk check set toiletries, so dpt cute pouch


our hotel ..design klasik sbb theme lost wold..kaler coklat bangunan ni...betul2 mengadap the theme park...

dlm bilik ni ada 4 towel dgn kaler dan design yg berbeza dgn sgt cute!

model towel..ni masa lps balik main air kat theme park

to be continued....

9 comments:

Ezna said...

SUPER BEST indeed :-)

mummymer said...

menarik!! and BEST!! memang cuti bday yang bermakna untuk husband u

ibuemir

Nafisa81 said...

bestnya kak...bilalah turn saya pulak ni...tumpang aura sikit ahh

Rizziela said...

untungnya...bestlah birthday boy kan

zety said...

best10x!!!

transformed housewife said...

tak pernah masuk lg ke LWOT tu walaupun selalu jg pergi Ipoh.

CaDLyNN said...

besanye bilik tu...best!

Norliza Nordin said...

penah gak g tambaun, tapi kami dok classic room aje ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/05/bilik-kami-di-lost-world-of-tambun.html#

mama tisya said...

dpt bilik bes mmg best..wah towel pn ada color2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails