Friday, 27 September 2013

Perginya seorang sahabat

FB menemukan kembali me dgn kebykan my classmates masa sek menengah (MMP)

and dari mereka, me mendapat perkhabaran, salah seorg classmates masa form 5, sakit tenat ....nama Gee (Norzilawati), sakit asthma dan koma sejak nov tahun lepas, dan akhirnya....gee telah pun pulang ke rahmatullah pada 24 hbsept ie hari selasa lps ...al-fatihah --kebetulan kan, sama pulak nama dan penyakit sama mcm arwah isteri abil  ie fauziah/gee (blog warkah buat isteri)

arwah gee meninggalkan 3 org anak, yg paling kecik baru umur 3 thn :( sedeynya :(..suami gie keje sebagai peniaga kedai runcit....gee sama baya dgn me ie 37 tahun...sgt muda kan...ajal tak mengenal tua muda...bila masa kita dh tiba nanti, tak cepat and tak lambat wpun sesaat...

ni pic masa me & rakan2 sekelas form 5..kwn me yg scan and tag me kat FB...nostalgia sungguh...


2 comments:

zety said...

:,( takziah..alfatihah utk ur fren mz

Masz Health Boutique said...

Al- Fatihah..semoga arwah di tempatkan di kalangan orang beriman..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails