Tuesday, 24 September 2013

Oh my PANDORA

last week me pegi office Astro publication/InTrend..me pegi collect Pandora Bracelet yg me menang dari magz InTrend

excited sbb this is my 2nd Pandora--the 1st one me dh jual/let go murah2...sbb me tak berkenan the colour


and this time....me dpt kaler yg sama jugak ie oxydised silver ie kaler silver gelap/grey/hitam...me suka kaler yg silver putih tu

tp this time...dpt 3 charms and dpt safety chain!! ari tu dpt sebutir charm ajer...
charm pandora bracelet ni, range harga RM100+ for each piece....harga bracelet shj tanpa charms around RM250, so total harga my 2nd Pandora ni around RM600+ gaklah ni...

close up charm...ada butterfly fairy, glass murano yg kalerful and ada charm tulis 'forever together'--sweet ;)


so now dilema...nak pakai ker nak let go...kalau kaler silver, memang me tak teragak2 utk pakai...tp sbb ni kaler grey...so emmmm...

me memang sukaaaa accessories...esp gold ;)

13 comments:

adianiez AIDA said...

pandora salah satu wishlist aida :-)
lom ada dana utk beli seutas.

mamaRIFQY said...

Wahhh na ni xpnh tgk live pandora ni kak !! Untunggg sbb dapat preee

mysha said...

Uihhh canteknye sis.. nak let go let go murah2 taw sis hehehe ;)

Mek Onie said...

wahhh!pandora tu :D

AyuArjuna BiGoshh said...

cuns.....

i like....

Has said...

if nak let go charm tulis 'forever together. contact saya ye.

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnye dapat pandora. Congrate MZ.

Chekgu Azrine said...

Untungnya..murah rezki MZ

mikamusz said...

akak.. kalau nak let go baik tau..

-KriSsYar- said...

Safety chain tu brapa kak? Nk let go..
Email kt sini khadijah_jejari@yahoo.com

-KriSsYar- said...

Kalau nak let go safety chain kasi tahu ek
Email sy khadijah_jejari@yahoo.com

Mama Zharfan said...

@KriSsYar : pandora ni dh lama sold out. me jual the whole set

Norsyadzila Mustafa said...

salam, saya pun termengidamkan pandora jugak..hihi tapi alhamdulillah, dah dapat beli satu gold pandora charm, mmg puas hati..nanti kumpul lagi..untuk setiap pencapaian dlm hidup..apa salah reward diri kan..nak tengok charm saya, visit my blog ye. saya tahu kat mana nak beli pandora ori yang murah dari harga butik di malaysia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails