Monday, 23 September 2013

Lil winning from 7-11

syukur alhamdulillah...nama me sangkut utk hadiah jam tangan Nautica :).memang aim hadiah tu pun sbb me cuma antar 2 entries, and winners utk jam tu agak ramai ie 50 winners, tu me gigih menjoinkan diri gak wpun tak suka soft drink...
anyway rasanya kena antar sgt byk entries kalau nak menang hadiah utama

my zharfan dh chup siap2 katanya dia nak jam tgn tu :p
me check harga jam tangan brand Nautica ni, price range from RM300+, depending on the model/design

ni borang contest



ni result


3 comments:

Lin Azlina said...

lil winning pun okla...hehe.. ada jugak

yanty manis said...

terkejut saya kaksuzi, nama saya pun ade. syukur Alhamdulillah. selang 1 nama dari kaksuzi. kalau kaksuzi tak attach result ni. sampai ke sudah saya tak tahu. tahniah kaksuzi.

mamaRIFQY said...

tahniah kak !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails