Tuesday, 17 September 2013

Longkang fishing anyone?




ni entry sambungan citer cuti2 LWOT..ni part 4

lps main2 dgn burung...kami ronda2 dlm petting zoo ni..then ternampak signage ni...wahhh sounds fun!!



so papa & boys gigih lah nak tangkap ikan kecik2 dlm 'longkang'...






tapi....tak dapat la...sbbnya air nyat tak berapa cetek and jaring/penyauk tu pendek jer handlenya..so tak dpt nak sauk ikan wpun try berkali2 :p


so tak mudah yer nak jadi 'nelayan' hehhhehe

5 comments:

Aishah Megahasz said...

Betul Suzie, Aishah dulu nak tangkap ikan ni pun termengah2 tapi tak dapat seekor pun.....

AyuArjuna BiGoshh said...

x sabar me nak pg nanti heheheh

Nad MamaZN said...

@ farm in the city seri kembangan pun ada jugak longkang fishing ni :)

cikpia said...

ikan dia laju gila kan? kitaorang spent berjam kat longkang tu during our visit there. hehe.....

zety said...

ish, siyes best TLWOT nih!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails