Wednesday, 25 September 2013

Movie time | Grown Ups 2

ari ahad lps, lps amik zharfan dari kelas tuisyen, weolls singgah kat wangsa walk...my boys request nak tgk movie...

tak de plak apa2 citer animasi (vikingdom mcm tak sesuai utk kanak2)...so we decided utk tgk Grown Ups 2 , rating PG13..

me guna complimentary voucher yg adik me bagi (dari petronas) ie dpt 2 tix foc, so me just byr tix zharfan RM8

me jenis tak baca review sblm tgk apa2 movie

sbb me tgk pelakon utama adam sandler, so me rasa citer ni kelakar/komedi

emmm memang kelakar tapi byk scene dan dialog yg 'dirty/18sx' yg tak sesuai utk kanak2...and bagi me, jln citer agak boring sbb byk social lifestyle yg melampau2..yg ni my personal view lah



ni movie synopis yg me cilok dari imdb
After moving his family back to his hometown to be with his friends and their kids, Lenny finds out that between old bullies, new bullies, schizo bus drivers, drunk cops on skis, and 400 costumed party crashers sometimes crazy follows you.
 

4 comments:

anak Wan Salleh said...

true.. baru2 ni i ingat nak bawak emir jugak, sekali i tanye kawan i sesuai tak kalau bebudak nak tengok, she said no.. so, terus i tak bawak

kayyana said...

pergi 3 org aje? sape yg tinggal? hihihi.. dah lama yana tak tgk movie..

Mama Zharfan said...

@yana : ariff foc jer

Chekgu Azrine said...

Xpnh bwk ank2 tgok movie..pity them

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails