Wednesday, 11 September 2013

Mari melombong @Tin Valley


sambungan edisi entry LWOT...ni adalah Part 2

kami terus menapak santai...masuk ke TIN VALLEY..ie mcm tempat melombong bijih timah lah...jom layan pics



how tambun got its name!!!

ada cafe klasik kat bwh gua tu..sgt unik!!

unik kan? ada tv antik..ada basikal tua..

posing solo ;)

ada byk gajah...tp bukan gajah hidup laa

romantika de amore.. feeling2 honeymoon gitu

memang ada tangga utk naik ke atas gajah..so kami pun naik la...zharfan tlg snap pic ..tinggi tau gajah ni...and tangga tu curam yg amat..gigih memanjat nak sampai atas...nampak tak siganage lambang kamera kat dpn gajah tu..sbb memang utk posing2 kat sini

mama plak snap papa & zharfan

close up...peace!

cantikkan sceneray kat sini...bkt/gunung batu kapur yg berusia jutaan tahun ...kalau jalan terus..akan sampai kat tempat aktiviti mcm flying fox etc ie utk kursus2/aktiviti physical training..

tu tempat melombong...boleh try kalau rajin sbb memang ada disediakan kuali...weolls lom main air so mls nak masuk dlm air utk melombong tu

4 of us...tapi mr hubby terpejam mata plak

snap sekali lagi..tp mcm gelap plak pic ni..

lps ronda2 and posing2 kat sini..kami menapak lagi..

to be continued...

8 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Wahhh best mz. Xpernah sampai sini lagi. Lepak kat tmpt mandi tu jek

anak Wan Salleh said...

masa u tunjuk gambar tu i ingat gajah betul.. macam real tu :)

me suya said...

bestnya bercuti.. nak cuti2 jugak

zety said...

best tgk.mcm x crowd sgt..klu cuti skolah sure crowded kan

Aishah Megahasz said...

Banyak dah berubah Lost World ni. Last pergi 4 tahun lepas.

Rizziela said...

kami belum sampai lagi ke sini... insyallah ..teringin gak nak g

Norliza Nordin said...

syok pegi sini.. macam2 aktiviti bole lakukan ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/05/honeymoon-di-lost-world-of-tambun-part-1.html

Nafisa81 said...

tak pernah lagi pergi bercuti-cuti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails