Wednesday, 25 September 2013

How do you reward yourself

time bujang2, tak byk komitment and tak byk priority list kalau nak beli apa2 utk diri sendiri..terus beli jer...

bila dh ada anak2, suami, family, so bila terasa nak beli apa2, mcm kena pikir gaklah yg mana lebih priority...
bagi me, my boys & family are my priority...so bila ada terasa nak beli apa2 pun...simpan sbg wish list ajer..bila ada rezeki lebih, baru boleh beli utk diri sendiri

dh lama benda ni dlm my wish list...since last year lagi..tp tak boleh beli sbb sgt byk priority benda2 lain...

alhamdulillah...akhirnya tercapai hasrat di hati.. :)
masing2 ada benda2 yg disukai kan..me memang suka benda2 916 ni :p dan apa jua benda yg ada butterfly design




8 comments:

kayyana said...

cantiknye..

mummymer said...

i dah lama tak betul2 reward myself..

btw cantik rama-rama tu

ibuemir

Lin Azlina said...

hehe..bling bling gtu...
samerla... dpt duit kutu aritu beli gelang tangan...

mysha said...

Wa...sgt cantekk sis... Salah satu cara utk hargai diri sendiri hehehe

Rizziela said...

cantik...sy pun suka tapi x suka yg besar2

Dah lama x reward sendiri...nanti kalau ada rezeki ingat nak beli gak utk hiasan tangan

AyuArjuna BiGoshh said...

suwittnya

εïзmummyHazaεïз said...

cantiknye 916 butterfly tu... klu pakai sgt2 udah pasti nampak lebih muda dr usia. Serius cantik MZ

Iela Fazielah said...

cantiknyer kak... ila pun giler brg kemas.... ni nak ada hati nak tukar gelang baru... tp tgh kumpul duit...huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails