Monday, 2 September 2013

Re : Gaji

rumah kat area lembah klang esp Gombak ni memang lah tersgt mahal...now semua harga from RM500k above...

 

in terms of spending.....what's is written in the article is 90% true for me..

memang sgt susah nak buat savings bulanan :(



11 comments:

Iela Fazielah said...

betul tu kak.... sib baik kita dah bl rmh awal2 3-4 thn lepas..sebab harga masih dlm range 180 - 280k, sekarang semua lebih 400k

Nana said...

Tak tercapai dek akal rumah zaman skang kan

Nana said...

# harga umah

mama maman aka yana said...

mmg setuju sgt.. huhu.. not only gombak area.. kat puchong nih berlambak2 rumah rega dr 300k to 900k.. org semeskin mana mampu kannn

Nafisa81 said...

Kena both suami isteri gaji 6k

Rizziela said...

memang susah..tp kena usaha gak simpan sikit2..sebab anak2 selalu tak sihat

Amira Fairul said...

Sekarang ni luar Klang Valley area pun dah mahal. Kena ikat perut kalau nak beli rumah. T_T

juelee said...

mmg betol kan MZ? huhu kais pagi makan pagi... kalau ada tanah ni besnye dapat bercucuk tanam...

Eliss Mie said...

nasib baik beli cepat hari tu. kalau x , tak tahu la boleh tak beli rumah teres ker dak.

wa said...

Memang betul kak, harga rumah gila2 mahalnya..macam manalah zaman anak2 kita nak beli rumah nanti kan :-/

kayyana said...

setuju kak..rumah sekarang ni melampau sgt.. mahal bebeno.. cmmne gaji sederhana mcm kami ni nak ade umah sendiri.. haihh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails