Thursday, 12 September 2013

Bird here bird there


ni part 3 edisi cuti2 Lost World of Tambun...sajer jer buat byk2 part sbb byk pics nak tepek...

dari Tin Valley, kami menapak ke Petting Zoo....ada apa dgn Petting Zoo ni?

byk jugak lah haiwan kat sini...ada birds, ular, racoon, ikan, iguana etc etc


tu racoon dgn trainernya..

ada parrot kuning

ada parrot merah

ni buruk merak..kata mr hubby to my boys

tiba2 ada parrot putih terbang dan hinggap kat tgn mr hubby..

sungguh jinak yer parrot ni..

ada gaya mcm bird trainer tak?

nasib baik tak luka tgn mr hubby tu

beria mama snap2 pic


ok, jom posing ber4...zharfan takut burung2 tu hinggap kat dia...ariff lari2 tak sempat ready sbb mama guna timer ni

posing kat salah satu sudut dlm petting zoo

 ada aktiviti yg sgt besh kat sini...next entry me citer...

2 comments:

Ayu azmir said...

Wah seronoknya...

anak Wan Salleh said...

muke zharfan nampak sangat takut :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails