Friday, 6 September 2013

The day I spent RM1500 within 8 minutes

pagi semlm MZ attend shopping spree sbb MZ terpilih as one of winners for Airwick contest

event diadakan di Giant Kelana Jaya, so MZ kuar sgt awal ie selepas solat Subuh..sbb takut jem kat MRR2 dan LDP..jln sgt smooth sbb awal pagi so MZ tersampai sgt awal :p MZ pun breakfast sorang2 kat restoran fastfood 24hours to kill the time..ada dua-tia org tgh breakfast gak

event patutnya bermula 8 am, tp sbb hujan and ada one winner yg sampai lewat and manager giant pun sampai lewat, so start lewatlah ie 9am lebih..

kena amik barang2 limit RM1500...anything except brg letrik, sumbat satu trolley jer...dlm masa 8 minit...MZ dh survey and plan nak amik apa..

nilah hasil rembatan..total RM1499.80...RM500++ utk toys ajer ni...


group pic...8 winners from Klang Valley...5 of them my comper frens ;)


syukur alhamdulillah...antara brg2 yg MZ amik, stok beras, minyak, sardine, susu Ariff dan milo can last for at least 2-3 months utk family kecik MZ ni :) :)

12 comments:

Myra Jay said...

Beras tu sedap kalau masak nasi arab or beriani... :)
Tahniah ye sis :D

cik chinta said...

murah rezeki

anak Wan Salleh said...

ini adalah BEST GILE!! congrats Suzz

cik laili said...

tahniah..memang murah rezeki MZ. barang2 yang diambil pun berbaloi2. jimat belanja untuk beberapa bulan..

permatabiru said...

untungnya..murah rezeki

kayyana said...

alhamdulillah.. rezeki akak.. tahniah kak.

AyuArjuna BiGoshh said...

besh besh

mama tisya said...

best2...meriah brg2 tu

mOoN said...

wow... rezeki... tahniah sis.,. :)

Rizziela said...

kalau saya pun rembat yg utk stock 2 3 bulan punyla... boleh save RM

Syima Emi said...

tahniah MZ.. mmg berbaloi2 hehehe..

SyamilaMohd said...

Dari dulu rezeki mz mmg mencurah2.....congrat...;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails