Thursday, 26 September 2013

He loves me, he loves me not | Action speak louder than words

emm..lain org lain karekter

ada lelaki/suami yg mudah melafazkan "i love u" utk org yg disayangi..ada plak yg jenis tak ckp lah psl lap u lap me ni..

and nature/fitrah kebykan kaum hawa...mesti besh kan kalau org yg disayangi menuturkan I love U dgn seikhlas hati..

anyway, my other half adalah kategori yg kedua...rasa mcm jrg bebenor lah nak dgr benda2 mcm tu from his mouth...ada lah kot sekali or dua kali dlm sethn..

tp kata org, action speaks louder than words..apa yg dibuat utk org yg dikasihi tu pun kira ekspresi i love u gak...i hope so..

anyway...the real story of this entry..last weekend...mr hubby bwk me pegi mkn laksa penang yg mana yg i dok mengidam nak mkn hehehhe --tu kiranya action speaks louder than words gaklah kan ;)

my fav laksa penang--kat stall/van dpn 7-11 simpang wangsa maju


happy thursday uolls!!

2 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

kesedapan laksa ni mmg tak boleh nk lawan kan :)

kalo mengidam mesti akan cari laksa hhhheeeee...

dlm pantang nnt tak boleh nk makan dah kan :)

selaseh said...

sedapnyee... lagi bess kalo ada sambal sotong kering.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails