Tuesday, 10 September 2013

Ada apa dengan Lost World of Tambun

part 1

LWOT ni..water theme park..and ada few mini parks dlm tu...MZ citer sambil tepek pics yer

MZ memang bawak tripod, sanggup mengusung tripod ke sana ke mari hehehheh..so kami memang posing dgn jayanya...lg pun mcm dh lama tak amik pics ber4...ni posing kat trademark LWOT...

LWOT ni under sunway gak, so memang byk patung2...ala2 ancient Egypt of USS lah

tu harga tiket...MZ dh beli online siap2..so tak pyh beratur, terus pegi redeem wrist band kat kaunter khas ...total yg MZ bayar utk 2 adults and 2 kids RM151...

papa & zharfan tgh check peta...

aktiviti dlm LWOT

 sbb time ni LOWT lom bukak, ie opening hours 10 am, so kami posing2 dulu kat luar..sekali sekala papa jd sporting time posing..yayyyy


semua org amik satu kucing mama yg suggest gitu ;)

posing dgn background bangunan hotel ..ni area carpark

masuk jer dlm LWOT ni, terus nampak benda ni..

so kami posing dulu..mandi/main air would be the last in our agenda..

sbbnya kami nak ronda2 dulu!!! time ni plaj hujan gerimis

ni kat bahagian amusement park..ada few ride ons.tp sbb hujan, ride on tak bukak..tunggu hujan stop..MZ nak naik roller coaster

kami menapak ronda2 dlm tu..


sampai kat Tiger Valley

ada dua ekor tiger yg size agak besar



then nampak kuda kecik/miniature horse


menapak lagi...jln2 kaki santai jer sbb tak jauh pun semua taman2 dlm LWOT ni..sampai plak kat swan lake


kena bayar RM5 kalau nak naik swan paddle boat ni..papa kata nanti lenguh kaki nak kayuh :p

so posing ajerlah

posing solo

ada sgt byk ikan dlm swan lake ni...papa main2 dgn ikan..nampak mcm lapar kot ikan2 ni..

to be continued...


5 comments:

anak Wan Salleh said...

menarik jugak tambun ni..

Lin Azlina said...

best jugak lost of tambun ni erk.. teringin nk g mlawat...

AyuArjuna BiGoshh said...

x sbr me nak pg

mama tisya said...

bw tripod byk gk la gmbr ber4...en hubby layan posing ye

::EIDA:: said...

comelnyaaa patung meow meow tuuuuuuuuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails