Thursday, 12 December 2013

bonding moments | charlie's angels

me jrg tgk tv...dh lama pun tak minat and hilang keinginan nak tgk apa2 rancangan kat tv kecuali berita (channel awani etc) tu pun kdg2 jer..

cuma kdg2 tertgk sbb layan anak2 tgk tv..cthnya my zharfan suka tgk detective conan--so me pun terlayan and tersuka gak tgk citer tu...zharfan siap ckp cita2 nak jd penyiasat hehehhe and cita2 satu lg nak jadi saintis katanya ;) ariff pulak suka tgk oggy the cockroaches heheheh cute and funny citer oggy tu..lipas pun boleh jd karekter  kartun yg cute ;)

so last nite..sbb siang hari both of my boys tido   (nap), then mlmnya diaorg mcm segar..lps setel solat isyak..me temankan diaorg tgk tv..biasanya my boys tido awal ie sebelum pukul 10 mlm..
last nite kami tgk citer Charlie's Angels kat astro channel berapa ntah (lupa plak)...wpun citer lama..tp citer ni sgt besh!! me suka tiga2 pelakon/heroinnya...acting yg sgt bagus, and tiga2 sgt cantik :) , ,
 
zharfan and ariff enjoyed it sbb diaorg suka citer yg ala2 penyiasatan and all the fighting scenes tu...


spending time with our loved ones are always precious and something to cherish..lgpun our kids cepat jer besar..tau2 nanti diaorg dh ada life sendiri...

3 comments:

mamaRIFQY said...

best jugak kalo skali skaler layan cter ngan anak.Rifqy pon hantu cter ooggy tu.kadang2 terlayan jugak..

Zura@Iwan said...

mmg kan..
me pon skrg jarang tgk tv..
layan ceta ngan ank je..

dulu me tak tahu sgt bab2 kartun ni..
sejak ada anak..dh terjebak ha..

MissNadia said...

aah.. masa cepat jer berlalu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails