Monday, 9 December 2013

Likers v Haters

jgn suburkan kebencian dlm diri...kalau tak suka, unlike jer page tu..annoying bila baca komen2 haters..we can't please everyone pun..

me salah seorg dari 1.3m likers of this page..

me suka tgk pics diaorg honeymoon kat Europe...dua2 pun comel (hensem+cantik)



dua2 tempat kat dlm pic tu me dh sampai..syukur..:)

note : one day..me nak repeat jln2 Europe gak..insya Allah..one sweet day...

8 comments:

anak Wan Salleh said...

me suke dua orang ni.. rasa macam comel .. sama cantik sama padan

Ishak Ismail said...

mmg sama padan

Chekgu Azrine said...

Sukala derangkan..yg ttba haters nk sentap pesal plak..jeles pun possible jgk

Mass said...

Iya setuju...saya suka tgk couple ni..tp x suka dgn org pendengki n komen bukan2 dgn pengantin baru..sepatutnya doakan yg baik2 shj sbgi umt nabi muhammad bknkah kita ni sentiasa syg menyayang n berbaik sangka....semoga mereka berdua dlm lindunganNya..aminnn

mama tisya said...

Best tgk gmbr2 fizo n mawar honeymoon ..sweet couple

me suya said...

me too.. suka tgk ke'sweet'an diorang.. :)

Rizziela said...

memang sepadan kan diaorang ni..cantik & sweet sangat

mikamusz said...

ya.. saya pun nak repeat.. ajak husband pegi Disneyland Hong Kong tak nak, dia nak repeat kat Paris jugak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails