Monday, 16 December 2013

Cycling is fun fun fun

pg semlm..mr hubby drove to Putrajaya..to be exact, weolls pegi Taman Botani..tujuan utama..nak pegi cycling beramai2..





sewa basikal ajer..sejam RM4, murah jer...bayar kat kaunter kat entrance Taman Botani...then pegi collect basikal..then mengayuh dgn gigih gitu..

bersebelahan Taman Botani ada Taman Morrocco ie perfect venue utk photoshoot feeling ala2 kat Turkey hehhe ramai jer ogr tgh PS...so mr hubby pun snap2 some random pics..dressing MZ tak berapa sesuai utk PS sbb pakai kasut sukan track bottom :p



4 comments:

msredcheesecake said...

tak athu pun ada sewa beskal kat situ.... nanti anak dah pandai bawak beskal boleh lah gi...

anak Wan Salleh said...

suzie, lepas ni try lah bawak zharfan and ariff ke putrajaya extreme park.. best jugak dekat situ

Uni Aqilah said...

dah lama tak naik basikal. entah2 pasni kalau naik basikal pun tak reti nak kayuh...hihihihi

Eliss Mie said...

lama btol tak naik basikal. syok jugak mcm ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails