Thursday, 26 December 2013

Today 4 years ago

time really flies..
today 4 years ago..MZ bertolak ke Notts...bersama2 hubby & our kids...time tu ada Air-Asia X direct flight to London, so memang naik Air Asia-X lah KL-London..rasa mcm semlm jer segala tu berlaku...

then mlm semlm..masa MZ sembang2 dgn mr hubby...tiba2 jer mr hubby ckp..thn dpn dh 10 tahun..so sempena 10 thn kena celebrate kat obersi lah...

apa yg 10 tahun??
10 tahun tu our wedding anniversary...
MZ pun senyum2 hehhehe dlm kepala MZ nak gi Europe lah...
then mr hubby kata,.... nak gi Turkey...kalau ada rezekilah...
apa2 pun moga our wish comes true, Insya Allah



happy thursday uolls!!

6 comments:

Ann Ishak said...

happy anniversary kak :)

Macikz Konah said...

selamat menyambut ulangtahun yang ke-10. Dah satu dekad dah :)

Zulaikha Mohamad said...

happy 10th anniversary.. semoga berbahagia hingga ke syurga.. :-)

Rizziela said...

Bestnya... nak pergi Turki

mama tisya said...

kejap je dh nk 10th anniversary..bole plan ke overseas tu...my friend pn aritu p europe trip sempena 10th anniversary

blog-tips-kurus said...

may live happily ever after.. (>.<)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails