Monday, 16 December 2013

Legoland here we come...err..

asyik tertangguh2 jer nak pegi Legoland ni...

early this year me pernah few times menang tixs Legoland tp semua me let go sbb tak de plan and tak berapa ada bajet nak cuti2 Legoland..

ari jumaat lps..me menang 5 keping tixs Legoland dari magz Midi (karangkraf)..sebenarnya me tunggu tixs dari magz Libur..tp tak dpt2 (ari tu ada menang ie last few months)..tup2 dpt dari magz lain pulak...so nak kena follow up dgn Karangkraf lah nampak gayanya

 total value around RM750 gak ni for 5 tixs..syukur alhamdulillah

tixs ni ialah combo tixs ie cover water park and theme park, expired april 2014...me check kat website, harga combo tix ni kalau beli kat kaunter  RM150 per pcs, kalau beli online RM140, and kalau beli sgt awal, boleh dpt 20% discount ie around RM112 harganya..

the prob is...cuti mr hubby utk thn ni dh abis, zero dh! so tak dpt ler kami nak pegi Legoland thn 2013 ni..mr hubby kata thn 2014 lah ie time CNY--org ramai tak dpt nak elaklah..sbb mr hubby sgt susah dpt cuti and annual leavenya pun ciput, lebih2 lg sbb mr hubby keje ari sabtu..dh periuk nasi kat situ...redho ajerlah..

so now..kena cari bajer utk cost hotel and cost petrol keta selain cost mkn2 dan shopping2 kat dlm Legoland tu..

6 comments:

Munira Mustafa Kamal said...

Tahniah MZ, berbaloi tu, satu tiket pun dah seratus lebih.

Chekgu Azrine said...

Bestnya MZ..sure xsaba MZ nk g nx yr tuh

Siti Hajar said...

Alhamdulillah! Mesti seronok sangat kn. Mahal tu ticket pegi legoland. Wuwu~

Rizziela said...

Anak yg umur 5 tahun dah pandai request nak ke Legoland..huhuhu

Eliss Mie said...

my nuha pun asyik duk tanya bila nak pergi legoland. tggu adik besar sket lah :)

AyuArjuna BiGoshh said...

thistle best kot, hotel dier :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails