Tuesday, 31 December 2013

Yang terindah 2013 | Selamat datang 2014

hari ni hari terakhir utk thn 2013..setiap detik yg berlalu takkan dpt dikembalikan..

alhamdulillah...apa jua nikmat yg diperolehi, apa jua ujian yg dilalui... adalah fasa2 yg mematangkan kita untuk menempuhi sisa2 kehidupan yg berbaki di dunia fana ini..

menyorot tahun 2013...in terms of career...biasa2 ajer...publication not so encouraging...tp bersyukur sbb berpeluang mengajar Masters of IP kat UKM, dpt jd speaker kat DBKL, dpt menyiapkan research project (team work) under JPM...
azam tahun 2014...nak publish artikel..paling kurang 2-3 articles..jauh lagi nak menggapai impian utk memegang title Prof Madya..tp memang kena plan and work hard dari sekrg..

sorotan tahun 2013...in terms of comping..alhamdulillah...pencapaian sendiri agak menggembirakan..wpun tak menang cash berpuluh2 ribu or beratus2 ribu mcm kwn2 compers yg lain, masih belum berpeluang menang kereta...tp dpt jugalah pegi holiday tanpa merobekkan poket sendiri...in total 6 holidays hasil contest...the most memorable one...cuti2 Sydney (value pakej tu RM13k) ..then bila my S3 rosak, dpt rezeki menang S4..and dpt jugak rezeki menang MacBook Air...syukur sgt2, wpun tak byk menang gadjets thn 2013 ni..


azam tahun 2014...nak cuti2 obersi lagi...moga2 impian mr hubby utk weolls cuti2 Turkey akan tercapai...MZ sendiri..nak cuti2 Europe...insya Allah...amiin

tahun 2013..dpt capai target utk savings..syukur alhamdulillah...semoga dpt mengekalkan momentum di tahun 2014...

thn 2013...berakhirnya fasa TTC...rahsia dulu buat masa ni ;)



semoga kita semua akan dimurahkan rezeki dan beroleh kebahagiaan for the coming years..insya Allah


11 comments:

Eyriqazz said...

Good Luck MZ for 2014..

Uni Aqilah said...

Banyak pencapaian menarik di tahun 2013 ye. tahniah!!

selamat tahun baru moga lebih banyak kejayaan bakal menyusul. :)

msredcheesecake said...

selamat tahun baru.... bestnya byk impian tercapai... semuga tahun depan lebih baik...

-atiQah- said...

memang seronok sgt baca cerita cuti2 sydney MZ. semoga tahun dpn tercapai semua cita2 MZ. happy new year!

zacky786 said...

alhamdulillah .. tingkat prestasi.. kurgkn konversi ..

nadia farahida said...

nadia doakan 2014 kak suzie dapat title prof madya tuu aminnnnnnn :)

Abil Fikri Ahmad said...

Happy New Year..

Azura abd rahman said...

2013 yang menyeronokkan.semoga impian 2014 akan tercapai jua

Kak Aya said...

selamat tahun...tahniah bykkkk impian tercapai npknya untuk 2013

Lin Azlina said...

dulu xtringin nk join cntest yg holiday ni..pastunya bila tgk sis g sana sini mcm berminat nk join..azam 2014 nk menang contest holiday..hihi

Mommy ZaraZarif said...

Good luck for 2014....inshaallah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails