Tuesday, 3 December 2013

Shopping like a DIVA

oh yeahh...diva lah sgt..:p :p tak de maknanya diva diva :p

ari sabtu lps..me, hubby & kids bershopping sakan kat AEON wangsa maju (tp aircond aeon rosak..the whole building memang panas hangat lah..lemas2 gak)..
anyway...jrg2 me shopping lebih RM500 in one shot ni...actually mostly beli brg zharfan, ariff and mr hubby ajer pun..for myself, me beli kasut baru ajer (kaler merah)

utk zharfan...beli beg sekolah, pencil case, swimming suit, goggles, roller skate, kemeja, 3 helai t-shirt..
utk mr hubby..beli suar slack, kemeja...utk ariff..beli jeans, kemeja...

so total our expenses...RM820+...jrg2 MZ shopping cecah this amount in one shot..panjang resitnya tu...single receipt tu kasut MZ sbb kat ground floor..brg2 lain (resit panjang tu) semua @1st floor..




syukur alhamdulillah...rezeki dari contest utk my family and kids :)



nak kena singgah aeon lagi sbb lom beli kasut sekolah zharfan..ada lagi sikit balance voucher utk beli kasut sek :)

syukur alhamdulillah :)

9 comments:

Uni Aqilah said...

Banyaknya baucer aeon!!!

msredcheesecake said...

Baru shopping kat aeon tu....mkalu sopping kat klcc ke tatau la bape ratus plak...hheee

Fieda Redzuan said...

shopping free bestnya!!

Aisy Nasiha said...

Best kalau dapat shopping banyak macam tu.. lega rasa...

Chekgu Azrine said...

Wow..byknya shopink smpi 800++ tuh

amirah said...

waa...bestnyaaa

Jill879 said...

bestnye shopping free..hehe...

cikpuanhady said...

bestnya dpt shopping.. ala2 cam shopping free dah tu..

Nur-nba said...

Seronoknya... bertuah sungguh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails