Tuesday, 24 December 2013

Nekad | semoga berjaya

kalau tak ditakdirkan preggy, Insya Allah MZ akan join balik aerobic and jd member gym kat sini...bermula Jan 2014 Insya Allah


utk mengekang berat badan yg naik bagai dipam2 ni...
semoga dpt lose weight and maintain healthy lifestyle..

mcm back to zmn bujang2..ie MZ memang hampir everyday pegi gym lps abis keje...now nak gi gym kena angkut my 2 boys la pulak...

happy tuesday uolls!!

5 comments:

msredcheesecake said...

kali terakhir g gym masa study dulu...hhaaa...

Lin Azlina said...

samerla sy ni pun..berat mmg ngah nek jer ni... tp ptg2 tu kalo rajin buatlah jugak workout sket2

anak Wan Salleh said...

Go Suzie Go.. u mesti boleh punya

miza yusof said...

Salam MZ. Hari Isnin (23/12/2013) Miza ada nampak MZ dengan Zharfan dekat Jusco AU. Masa tu akak pakai baju kurung warna merah. Tak sempat nak tegur sebab nampak akak macam rushing je. Anyway, akak kurus je. hehe.

aimi said...

Gudluck kaklah.... Chaiyo... Kami pun tgh struggle ni hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails