Friday, 6 December 2013

Kalau terlanjur bershopping di sini

in case uolls ter-bershopping di Watsons and kebetulan ada byk brg nak dibeli or memang kena beli brg2 mahal cthnya supplement or make-up/cosmetics, in case purchase mencecah total RM150 in one receipt, sgt syok sbb boleh redeem power bank yg sgt cun!! (worth RM49.90)..


teringin plak..tp buat masa ni mcm tak de lah nak bershopping sampai RM150 kat watsons tu...biasanya setakat beli RM20-RM30 tu adalah...

ni full flyers promo...me memang apply kad member/VIP watsons..sbb membership fees seumur hidup..and boleh collect points..syok gaklah :) esp kalau kerap shopping kat watsons ni..


1 comment:

Tuan Juhaida said...

oooo ok.tq for info.tulah i pun jarang shopping kat Watson

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails