Monday, 29 April 2013

30 hours | lamanya..

my adik lelaki dh fly pun ptg semlm.. attending course kat Texas, US selama 3 bulan...
masa undergrad dulu pun dia memang study kat sana..so kiranya he's like 'coming back home' gitu


tapi kan...
pegi US ni...sgtlah jauh...lamaaaa nya tempoh masa dok dlm flight tu...
30 jam total hours (termasuk transit 4 jam kat dubai)...siyes tak leh imagine..
me travel KL-London 13j pun rasa teramatlah lama..lenguh punggung and rasa mati kutu boring wpun boleh tgk dvd or jln2 mundar-mandir dlm flight and siap keluar masuk lepak2 dlm toilet  etc

uolls paling jauh naik flight pegi mana?

7 comments:

mamaRIFQY said...

mak aii mmg lamee ! 30jam ! sehari tu dalam flight

Unknown said...

Me pi LA tu lah.. lame... ade kot dalam sehari .. I pun dh tak ingat.. tido bangun balik pun tak sampai2

mama tisya said...

lama btul ek 30 jam...kiranye 2hari ++ perjalanan...kita paling jauh kl-london 13jam

Chekgu Azrine said...

Ooo..tak suka naik flight.plg lama 3jam..tu pun bosan yg amat..huhu

CeqGu said...

cikgu paling lama pun pi london. pestaim pi negara omputih n pestaim merasa kapal terbang MAS yg 380 punya tu so 13 jam pun terasa macam tak puas jer kikiki. tapi time nak balik mesia, naik 747 dengan mood yg rasa malas nak balik sebab lum puas jalan2 so rasa lamanya la nak sampai hohoho

AyuArjuna BiGoshh said...

nizar ke???

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

korea jer..
6 jam jer pun rasa nak nangis

bos2 ila yg selalu g overc tue tak taulah caner...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails