Saturday, 13 April 2013

Somebody won an Ultrabook!

adik me beli ultrabook harga RM2500, then ada contest...dia beria2 bwk balik form suruh me tlg buat slogan for him

sbg seorg kakak yg minat comping, me dgn happy tlg buat slogan (english slogan--ilike ;))..guna ajer apa2 skills yg me ada (skills lah sangat :p)

then semlm my adik dpt call, that he won the GP!!! dpt another ultrabook--rasanya harga around RM4k-RM5k!! siyes sgt besh!! Alhamdulillah..kiranya rezeki adik me melalui me gitu :)

i'm soooo happy for him :) terlebey excited plak hehhehe
sebenarnya me lom pernah lagi menang apa2 laptop sepanjang me bercomping ni :) rasanya may be tak ramai comper yg join sbb POP mahal ribu raban tu hehehhe

note : ari ni mr hubby kena attend DUA prize-giving..harap2 dpt jugak hadiah utk prize giving yg kedua sbb clash sungguh jdnya...:/  priority utk event kat 1U sbb GP kan..

6 comments:

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Tahniah dari zai selaku pekerja Intel..he..he..he

mama tisya said...

tahniah...slogan suzi mmg terror

Lin Azlina said...

tak terkata... mmg rezeki... sis mmg bijak...

mr.F said...

tahniah... best nya :)

Nur-nba said...

Dapat tempias juga... murah rezeki.. Tahniah..

εïзmummyHazaεïз said...

Tahniah mama zharfan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails