Thursday, 25 April 2013

Setiap yang berlaku ada hikmahnya

ari jumaat mr hubby masuk wad...ari sabtu ptg discharge..syukur sbb doc bagi MC selama 5 hari so that mr hubby boleh rest and boleh buat fisioterapi..

mr hubby memang susah dpt cuti sbb keje dgn private company (manufacturing)..and keje ari sabtu gak (half day)...so bila dpt rest kat umah, memang syukur sgt2..
and..
dpt ler spend masa lebih sikit ...quality time gitu...

ari tu masa mr hubby masuk wad...sedey jer me..sbb lps melawat mr hubby kat wad, me drive balik umah dgn anak2...then..knowing that he's away...me kena tido sendirian dgn anak2..rasa sunyi sepi tak de mr hubby kat umah..syukur hanya satu mlm ajer...

tu jer luahan hati pagi2 khamis ..
note : ari ni tak de kelas...yayyyy
 

7 comments:

Unknown said...

sedih sgt..husband sakit apa tue sis?

Unknown said...

Alhamdulillah, hubby you dah beransur pulih.. :) and hari ni tak de kelas.. boleh lah u berdua2 an dengan husband u :)

Unknown said...

Alhamdulillah
Moga hubby akak beransur pulih...

Cik Sara said...

Alhamdulillah.. be strong sis.. setiap ujian ALLAH pasti ada hikmah-NYA..

AzianKhalil said...

semoga cepat sembuh...

εïзmmyHazaεïз said...

moga cepat semboh... doctor dah diagnose sakit kaki ur hubby? hopefully xserius..

Ezna said...

i faham perasaan tu. Sunyi...kalau dekat, gaduh gaduh manja pulak...hehe :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails