Tuesday, 23 April 2013

Hanya untuk mereka2 yg cute oh yeah

latest trend..gwiyomi...and rasanya hanya utk those yg muka2 cute kalau nak buat/rakam video muka sendiri buat gwiyomi


kalau muka tak berapa cute buat gwiyomi, maunya org2 yg tgk akan rasa ala2 nak pengsan or rasa nak muntah tgk gitu :p --me dh tgk wawa zainal buat gwiyomi--memang ler comel sbb dia cute heheh

teringat kata2 adik me and arwah ayah (diaorg kutuk2 teasing me sbb suka bergmbr--citer dulu2 lah time me remaja muda belia --now muda gak versi mak budak): "org yg suka bergambar/camwhore tu mesti diaorg perasan diaorg comel/cute/cantik kan :p :p" try tanya diri uolls sendiri betul tak gitu hehhehe kannnn

 

6 comments:

Cik Tia said...

saya kurang bergambar. hehee

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg sesuei utk org comel jer heheheh

Syuhada Salleh said...

btol..klau org cute wat je yg nmpak kecomelannye..

Chekgu Azrine said...

serius..mmg malu la amik gmbr sndiri..n nk taruk gmbr sndiri pun cam segan..ngee

||aLeaSaRa|| said...

slm sis hahaha...skrg mmg penuh dashboard ttg gwiyomi.owh wawa tu mmg sesuai sbb dia cute berlesung pipit,ngn sorg lagi wife org tu yg pakai tudung muka comel mcm awek korea ^^

cikpia said...

baru tengok yang nora danish, cute!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails