Wednesday, 17 April 2013

Sekali sekala menempah baju

me biasanya beli baju ready made utk dipakai masa keje ie baju kurung moden biasanya

so boleh kira dgn jari lah kekerapan me menempah baju...sbb leceh nak kena beli kain then pegi tailor then kena tunggu utk siap then kena bayar kos upah plak..

anyway, sbb last month me ada menang sepasang sutera brand Nor Arfa (menang dari contest dlm magz karangkraf), so me dh setel pun tempah and semlm dh gi amik pun..

kos upah jahit RM60..kira oklah sbb FOC utk harga sutera ni..kaler soft purple bunga purple--so pakai tudung purple jer jwbnya utk matchingkan dgn bj ni...



uolls kerap ker tempah baju..

4 comments:

Ezna said...

tempah masa nak raya ajer...hehehe :-)

ibu amin mursyidi said...

tiap2 minggu... saya oversize, makanya baju kena tempahla.. hehe

Nana said...

sy klw raya mmg bli siap
tempah ms best fren kawen ritu je

Ain SSB said...

Salam me, first time komen kat blog me ni. hehe. Lawa kain tu, purple & putih! Ibu ada kirim kain kat kawan dia untuk tempah di Malaysia. Hopefully sempat la pakai untuk raya tahun ni! Berapa tahun dah pakai baju yang sama. huhu.

[ My blog ]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails