Thursday, 11 April 2013

Rezeki April | won something useful for my family

dh lama teringin nak memiliki..alhamdulillah hasrat hati tercapai melalui bidang comping

semlm nama mr hubby menang contest philips..wpun tak dpt GP, tapi syukur sbb masih ada rezeki utk menang air fryer worth RM1,199...so lps ni bolehlah menggoreng mknn tanpa menggunakan minyak...teknologi terkini ni..


nilah contestnya... slogan based (English)..ada kawan comper me menang hadiah brgan philips satu trolley (for each aeon outelt ni--tak de rezeki me nak menang hadiah yg sama)..and GP pun won by one pro comper...siyes besh sbb value RM20k termasuk pocket money tu!!
alhamdulillah

13 comments:

Aishah Megahasz said...

Suzie, masak still kena pakai minyak. Tapi dalam 1 sudu je :D. Best tau produk ni.... kalut pagi2 nak buat breaffast dekat anak boleh je goreng nugget sambil mandi.

yumielufya said...

Yumie dapat7 dr coke benda ni...sau pun takde..jual n jual..yang ymie punya bg pak sedara..lebih selesa gorneg gna kuali biasa...tahniah kak suziiiiii

~aYu~ said...

alhamdulillah.. murah rezeki...

mama tisya said...

tahniah..bab slogan mmg suzi terror..nk2 english

Nafisa81 said...

lumayannya hadiah. Syukur...

yanty manis said...

tahniah kaksuzi, best nyer..

Lin Azlina said...

rezeki melimpah....tahniah sis... byk dah leh jimat dgn conest ni kan

Eliss Mie said...

wah bestnya :)

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnyer... Congrate mamazharfan

Chekgu Azrine said...

tahniah Mz!!

cikpia said...

kak mama, since sofia kenal akak, i've been involving myself join gak benda2 ni.... lawak bila tetiba menang mascara, menang SK2 products (which were used for my hantaran recently), inner wears and bla bla bla.... so far semua kecik2 ja (takat ni paling mahal RM500 je) tapi puas!!! thanks to u for being my inspiration....

suami tanya gak baru ni, BILA NAK MENANG KERETA? haha...... i adore u much. seriously!!! and i cant thank u enough for inspiring me.....

Syuhada Salleh said...

wahh..besnye..mmg sgt bguna tu..

ayu zarina said...

bestnya...nanti kak suzi review cam mana nak guna ya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails