Tuesday, 30 April 2013

Belum dirasmikan

ari sabtu lps, me dh pegi amik hadiah hasil me menang dari contest philips-aeon..simple prize-giving kat aeon mid valley..me pegi sorang ajer..my boys me tumpang letak kat umah my SIL..

ni lah hadiahnya....me dpt air fryer (harga RM1199)..memang dh lama teringin nak memiliki benda ni sbb nak memasak dgn cara lebih healthy ie wpun goreng tp kurang minyak (rasanya perlukan sesudu jer minyak) ie kuantiti paling minima..



lom sempat guna pun ni..
dh letak kat dapur cuma lom sempat testing menggoreng dgn hi tech product ni..

syukur alhamdulillah

8 comments:

CeqGu said...

huhuhu nak jugak!

GreenJade said...

mcm best ni. tak terpikir pulak before this yg air fryer ni best hehehe

Aishah Megahasz said...

Rajinla memasak lepas ni....hehehehe

me suya said...

bestnyer MZ..
nanti buat entry khas erk after dah guna benda ni :)

Chekgu Azrine said...

tahniah..murah rezki MZ

AyuArjuna BiGoshh said...

hadiah yang sangat best 1 like 1 juta kali

Hanim said...

Best banget tu

Nana said...

bestnye
mgm tingin nak ada tp mahai

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails