Saturday, 20 April 2013

When my other half is away

he's away...tak plan, tak sengaja, tak request, bukan sbb keje or outstation...but mr hubby is away...sbb kat wad :(

pg semlm me temankan mr hubby pegi check kaki nya yg sakit dh hampir sebulan tak sembuh2...then doc kata kena buat full med check up -xray ct scan etc...so better admit dlm wad lah

so me balik umah dgn anak2..hubby kat wad :( sedey...:( harap2 ari ni dh boleh discharge--doc lom buat diagnosis apa penyakit hubby...:/

ari ni me keje--ada meeting& discussion psl research project...so nak kena buat report kat UIA..then esok pun keje kat UKM ..

happy weekend uolls!!

6 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

kesian mz.. banyakkan doa untuk husband mz.. hopefully xdek serius ya.. TC

mama tisya said...

smoga hubby suzi cpt baik...

me suya said...

insyaAllah takde apa-apa..:)

Tuan Juhaida said...

oo...banyakkan bersabar dan berdoa ye.moga suami awak cepat sihat and nothing serious

Ezna said...

me faham perasaannya......moga semuanya yg baik baik ajer....sakit kaki....ada tersepak apa apa ke suzz?...i mean batu ke apa ke....kekadang tu pun boleh buat sakit jugak....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kenapa? takde accident rasanya kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails