Tuesday, 23 April 2013

Tertinggal ketapi

tertinggal keretapi--lom sempat godek2 googling utk register benda2 kat bwh ni..



Instagram
WeChat
Keek


uolls mesti dh ada semua yg kat atas kan..
senang ker nak sign up?

note : wpun me ada akaun twitter and whatzup, tapi dua2 pun UNDERUTILIZED--tak berapa nak guna sbb conservative dok guna sms & FB ajer :p old fashined okeyyyy

6 comments:

Ezna said...

instagran je me ada. Itu pun me prefer fb dan sms...hehehe

mamaRIFQY said...

na biase gune wechat ngan instagram jer..keek tak gune..malas la nak post2 video..hehehe

Fazlinil Irma said...

mz.. x terkejar dgn teknologi ni.. sy ni baru duk merangkak dgn whatsapp.. org dah guna dr thn lpas lg..

IG.. keek.. wechat tu rasanya taun dpn la kut baru buat.. hehh..

Jue said...

wechatt besh kak..try la..install pun sng..heeeeeeee

mama tisya said...

instagram dh ada..keek baru je buat..wechat blum lg...senang je sign up...whatsapp senang skit dr sms..jimat credit

Aku Ibu Muda said...

ada 3-3 tu pon sbb tugasan :) cuma wechat je yg personal...hihih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails