Thursday, 25 April 2013

Mommy yg lebih2 excited

dua ari lps dpt email dari disney...ada event ie movie screening..and dpt goodie bag utk anak2..

the best part...all my 3 BFFs memang blogger and kami semua dpt the same invites!! so cepat2 ler masing alertkan each other to reply to confirm our attendance



then the person in charge (sophia), reply ckp bwk my boys pakai tema prince--hohoho my boys tak de bj tema prince :p kalau gegirl lainlah, mesti ada bj princesses...me ditakdirkan tak de zuriat perempuan..boboy pun alhamdulillah :)

note : siyes dh berzaman me tak attend event--so looking fwd to attend this one, esp sbb under disney :) suka goodies yg cute miut!!!

5 comments:

CeqGu said...

cikgu pun tumpang excited hehe

mamaRIFQY said...

xpernah lak dapat event2 macam ni..hoho..tapi kalo dapat pon,sah2 tak leh pegi

Wan Amira said...

nak kene cari topi ala2 prince hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun dapat tapi..hummmm... hsbd takde masa nie..

ayu zarina said...

enjoy uolss...me may be tak leh gi...sob sob..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails