Thursday, 18 April 2013

Apa erti RM50

emmm...RM50...ciput jer kalau bwk pegi supermarket..





nampak my nuff dh cecah RM50--berbulan2 gak tu sbb semata2 hasil CPC :p

so dh boleh tekan button cash out...tapi rasa mcm nak tunggu RM100 --so another few months ler nampak gayanya...

rezeki me bukan dgn nuffnang so nak kena work hard bercontest selain career lecturing tu lah...selagi hidup di dunia yg fana ini..

semlm ramai kwn2 comper menang RM888 dari contest nestle....me punyalah berharap nak menang gak sbb beria2 join tapi mcm harapan tinggal harapan...tak de terima apa2 cek pun..so maknanya kalah dgn jayanya lah tu wpun terasa dh buat yg terbaik...siyes..rezeki dlm bidang contest ni sgt uncertain and sgtlah sengit saingan dari beribu2 compers di Msia..<---sekadar hati="" luahan="" sekadar--="">

uolls dh cash out ker nuffnang utk thn 2013?

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

takpe suzz, byk contest lain u blh mng :)

Aishah Megahasz said...

Tak ada rezeki di sini, ada di sana, tak pun di sinun. Yang penting usaha :D

mummymer said...

i rasa sekarang makin ramai orang suke bercontest.. makin sengit saingan sekarang... by the way, u dah ada rezeki di tempat lain.. mungkin rezeki u bukan dengan nestle.. and yes, i dah cash out mine on 14 March, tapi.. sampai la ni tak dapat cheque lagi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila punya rezeki mungkin pada menulis, contest & kerjaya. nuff tue kena work harder ..cthnya kena selalu join program diorang..once a while bolehla..tp kalau kerap ..agak sukarkan? sbb hanya sabtu& ahad sahaja utk family

Nana said...

Thn ni br skali cashkan
Pastu skang dh slow be

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails