Friday, 12 April 2013

Hasil tuaian kecil-kecilan kat FB

bukan menuai dari Farmville ker apa kan..tapi lil prizes yg me menang dari contest2 kat FB..

kebykn contest kat FB tak memerlukan bukti pembelian (POP), so me just join and forget...

tapi me tak suka join yg share kat wall sbb jd semak/messy my wall ajer..even kalau ada yg tag --me suka hide from my timeline sbb tak nak bagi berserabut--ala2 mengemas umah gaklah heheh

ni weekly prize me menang dari FB oral B--kena antar pic posing senyum



ni conso prize from FB nivea..



esok dh sabtu pun..time really flies...

10 comments:

Myra Jay said...

Tahniah Sis :D

Ezna said...

nivea i tak dpt lagi.....:-(

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hai mz.. suka baca kawan2 comper menang.. insya allah nanti ila akan join semulaaaaaaaaaa

Syuhada Salleh said...

thniah MZ..

mama tisya said...

tahnniah..best sbb tkyh kuar modal just send gmbr je

Chekgu Azrine said...

sekejap ke kan masa berlalu..

happy weekend MZ

Eliss Mie said...

contest fb x pernah join.

AyuArjuna BiGoshh said...

i suka dengan berus gigi tu :)

cikpia said...

sofia menang SKII kat fb... hehe.... baru nak pi collect prize arini..... suka!!!!

and i love the pic yang kak mama hantar kat oralB tu. cute!!!!

maria firdz said...

bukn kciln tu.. tapi besar2an..
slm ziarah dan baca entry... :)

dr ummi faiqah:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails