Thursday, 18 April 2013

Bila malas

bila malas nak iron baju..

perkara paling simple mudah cepat--pakai jubah ajer pegi office :p
jubah kaler itam ok...me tak byk pun koleksi jubah itam...ada 4 helai ajer (different designs)

bukan jubah yg kalerful or jenis kain lycra/cotton yg melekat pada tubuh tu..

sbb me nampak ada org share kat FB..psl pakai jubah --not really jubah tapi mcm long dress/maxi dress tapi nampak bentuk spender..siyes me tgk rasa malu...may be org yg pakai tak perasan kot..

tapi bj jenis lycra memang bila pakai jadi seksi--termasuklah peplum etc...unless kaler gelap or size sgt loose baru ok kalau nak pakai..




5 comments:

Nana said...

Saya langsung xde jubah mz
Sama la xsuke pakai baju dr material lycra sebab melekat

mummymer said...

I tak pandai pilih jubah.. ibuemir

Nafisa81 said...

tak pernah pakai jubah. Sbb badan saiz besar...takut bila pakai nampak 2 kali ganda besar

Gieyana said...

Senang kn..nk mencari koleksi jubah gk..:)

AyuArjuna BiGoshh said...

me suka gak pakai jubah...kaler hitam mmg nampak kurus pd si pemakai

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails