Thursday, 4 April 2013

Critical stage | I seriously need a magic

bila dh ramai yg komen2 psl my weight ni..terus ler me jd risau...dh buntu tak tau mcm mana nak lose weight..ari tu dh try beli and minum shape plus tapi indah khabar dari rupa ajer...me diet (kurangkan carbo intake/nasi) time amik shape plus tu tapi tak turun langsung pun berat me..and memang now sgt tak selesa sbb bila dh naik badan byk bj jd fit sendat ketat gitu...:/

so mcm dh malas nak try slimming products..
dlm otak me, rasanya 1st step me nak kena skip dinner..
then join balik aerobic (tough decision sbb time constraint--aerobic waktu ptg..me plak sibuk fetch my boys from 2 different schools..)
and nak kena avoid food yg high calorie lah rasanya..

waaaa risaunya....dh buntu ni..

8 comments:

Aishah Megahasz said...

Nah tiru cara Hanis Zalikha, lebih kurang je apa yang Aishah buat...

http://inibelogsaya.blogspot.com/2013/04/tips-turunmaintain-berat-badan.html

mikamusz said...

Salam kak.. my friend introduce figure up. Pantang dia cuma coffee dengan air gas. Tengok dia memang susut banyak. Makan tetap macam biasa sebab pil ni buat dia cepat kenyang. Kalau nak try boleh jugak.

mama tisya said...

puasa pn bole kurangkn berat gk

Nana said...

xsuke kan klw org asik komen psl berat badan je
saya ni mz tgh dok mcm ni pon org dok komen pasal berat haha dah sah2 la kita pregnant kan

RizEyna said...

cuba akak masuk www.sususejat.com..byk info n guide boleh gunapakai

farahana said...

salam me.. ana dlu pun ada try shape plus.. turun.. tp naik balik.. huhu.. pastu try set slim shaklee.. ana amik lechitin + herblax + cinch..
xde pantang2.. workout skit2 je.. trun 3 kilo dalam masa seminggu.. hihi..
bole tgk sini.. skang da jadi dealer sb da jatuh cinta ngan shaklee.. hihi..

http://www.vitaminuntuksemua.my/

Nafisa81 said...

orh yg busy macam akak mmg kena kontrol pemakanan. nak bersenam secara tetap mmg tak sempat.

ayu zarina said...

me too...makin berisi dan pipi pun naik...tapi seyes tak leh control bab2 makan kan...exercise apa ntah lagi...hurmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails